top of page

Heidi Stange Noraberg 

FunkMedMat

Ta ansvar for din egen helse!

Hva betyr egentlig det? Er det ikke legens jobb å utrede og behandle?
Jo, det trodde jeg også. Jeg hadde barn med ulike utfordringer fra fødsel av og som på mange måter ikke kunne hjelpes ved det tradisjonelle helsevesenet alene. Derfor startet min reise allerede tidlig på 2000-tallet med fordypning i mat og ernæring. Selv var jeg imponert over hvilke enkle og ufarlige grep som kunne bidra til ekstreme endringer både fysisk og psykisk. Denne kunnskapen har nå blitt en så viktig del av mitt liv, at jeg har valgt å dele den med flere. 

713A5497_fatmonkeyfoto_©annsisselholthe copy 2.jpg
M.Sc Food Science and Technology, NMBU
Functional Nutrition
Helse- og kostholdscoach
Professional NLP Coach
Komminikolog

Min historie

​Etter å ha jobbet over 20 år i farmasøytisk industri valgte jeg sommeren 2015 å gjøre et karriéreskifte for å følge mine egne verdier, og hjelpe mennesker uten bruk av medisiner. ​​Jeg har siden da jobbet som veileder, kursholder og motivator innenfor persontilpasset medisin og funksjonell medisin. 

Min bakgrunn er M.Sc Food Science and Technology, NMBU (Norges Miljø-og ​Biovitenskaplige Universitet).

 

I tillegg er jeg sertifisert ​kommunikolog. Kommunikologi er studie av det som er felles (nøkkelfaktorer) i all form for kommunikasjon og endringsarbeid. 

Jeg er også utdannet professional NLP coach, helse- og kostholdscoach. NLP (Neuro lingvistisk programmering) beskriver hvordan våre tanker og følelser henger sammen, og ikke minst hvordan vi endrer dem.  

 

Grunnprinsippene til FunkMedMat bygger på prinsippene til Funksjonell medisin og Functional Nutrition Alliance i USA.

bottom of page