top of page

Krokan og appelsin sjokolade

Krokanmasse

  • 1 dl mandler

  • 1 ss fibersirup

  • 1 ss lønnesirup


Fremgangsmåte

  1. Kutt mandlene i små biter med foodprosessor.

  2. Fres dem kort i pannen til de blir gyllne.

  3. Tilsett sirup og la det koke opp.

  4. Ha krokan bitene over på matpapir til de er kjølt seg litt ned.

  5. Strø deretter krokanbitene i sjokoladeformer.


Sjokolade

  • 100 g kakaomasse

  • 50 g kakaosmør

  • 10 g agavesirup

  • 10 g yaconsirup

  • 1/2 ts vaniljepulver

  • 5-10 dråper appelsinolje


Fremgangsmåte

  1. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad under 41 grader.

  2. Visp inn resten av ingrediensene og hell over krokan bitene.

  3. Sett i kjøleskapet til den har stivnet ca 30 min.


Krokan og appelsin sjokolade
Krokan og appelsin sjokolade

 
 
 

Comments


FunkMedMat

E-post: post@funkmedmat.no 

Org.nr: 915 707 041

CFNC-badge-2021-pink-300px.png
Unknown.png

Advanced for Walsh - Trained Practitioners

Ønsker du oppdatering og informasjon på mail skriv inn din e-post: 

Takk for påmeldingen!

© 2022 by Heidi Stange Noraberg

Proudly created with Wix.com

bottom of page