Krokan og appelsin sjokolade
- Heidi Stange Noraberg
- 16. apr.
- 1 min lesing
Krokanmasse
1 dl mandler
1 ss fibersirup
1 ss lønnesirup
Fremgangsmåte
Kutt mandlene i små biter med foodprosessor.
Fres dem kort i pannen til de blir gyllne.
Tilsett sirup og la det koke opp.
Ha krokan bitene over på matpapir til de er kjølt seg litt ned.
Strø deretter krokanbitene i sjokoladeformer.
Sjokolade
100 g kakaomasse
50 g kakaosmør
10 g agavesirup
10 g yaconsirup
1/2 ts vaniljepulver
5-10 dråper appelsinolje
Fremgangsmåte
Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad under 41 grader.
Visp inn resten av ingrediensene og hell over krokan bitene.
Sett i kjøleskapet til den har stivnet ca 30 min.

Comments