Høsten har vært fullspekket med videreutdanninger, kurs, seminarer og konferanser, blant annet:
I tillegg har Gro ferdigstilt sin nye kokebok Mat som Funker! - en oppfølger til Tim og Amys matbok. Mat som Funker! er en kokebok basert på gluten- og melkefrie retter, hovedsakelig laget fra bunnen. Boken gir god informasjon om ulike matvarer, hvordan de kan tilberedes og brukes i ulike hverdagsretter. Alle oppskrifter og mange ulike teknikker vises med bilde og tekst. Vi håper boken vil være til nytte og inspirasjon for dere.
Lørdag 23. november kl. 14.00 inviterer vi til boklansering på Colab i Larvik. Vi starte med et foredrag om FunkMedMat og avslutter med boklansering og smaksprøver fra den nye kokeboka. Arrangementet er gratis, og vi håper du vil feire denne dagen sammen med oss.
Frem til lanseringen tilbyr vi et eksklusivt forhåndsalg til våre kunder på nett for kun kr. 299,- + frakt. Etter lansering vil prisen være kr. 399,- + frakt.
Dette er også en gylden mulighet til å gjøre unna årets julepresanger.
Bestill boken HER
Hilsen Gro og Heidi
Comments