top of page

Vårt tilbud

Vi i FunkMedMat har omfattende kompetanse innenfor funksjonell medisin og funksjonell ernæring. Dette bruker vi i persontilpasset ernærings- og livsstilsveiledning for deg. Vi identifiserer kildene til dine utfordringer og skaper en tilpasset ernærings- og livsstilsplan for deg - sammen med deg.

Anker 1
Funksjonell ernæring

Slutt å søke etter Quick-fix løsninger

Vi hører ofte snakk om å finne "rotårsaken", men det er ikke er noe som heter "én rotnårsak."

Jeg skylder på influencer marketing og Dr. Google for dette. De hevder å ha svarene på alle våre helseproblemer, men få mennesker blir friske av veiledningen deres. Faktisk, mesteparten av tiden, ser jeg at folk blir verre av veiledningen sin fordi de stadig faller ned i kaninhullet av informasjonsoverbelastning som kanskje gjelder dem eller ikke.

Denne prosessen tømmer forferdelig lommeboken din, så vel som din fysiske og følelsesmessige helse. For ikke å snakke om hva som kan skje hvis en diett eller kosttilskudd ikke passer for kjemien din.

Paleo, AIP, lav FODMAP, plantebasert, lite histamin, lavt oksalat, SCD og mange flere dietter er alle gode alternativer, men ingen av dem kan virkelig helbrede de grunnleggende årsakene til lidelsen din fordi det er en lang rekke faktorer bak. symptomene dine som ingen enkelt pille eller protokoll noen gang kunne adressere.

Ønsker du mer informasjon, bestill en gratis uforpliktende samtale på 15 minutter og få informasjon om vårt tilbud. 

bottom of page